ÜDV, JÖVŐBELI MR. SPIRIT ANIMAL!


Nos, khhm, mindenkinek az életében jön egy hatalmas pálfordulás, mikor valami bekattan az agyában teljesen váratlanul és spontán, aztán pedig huss, pottyan a gyerek, gyűrű felcsúszik az ujjra, ásó, kapa, nagyharang — nem temetés, hanem a holtodiglan-dolog –, villognak a facebookos értesítések, gratulációk, te pedig kuncogsz magadban, hogy haha, nézd, sikerült egészen hatásosan marketingelni magam, szóval nem is tűnik olyan erőszakos cselekedetnek az eljegyzési procedúra lebonyolítása a significant otherrel, vagyis a szerencsétlen félnótással.

Jó, mondjuk a spontaneitás nem éppen okés egy házassági döntés esetén. Az elég Las Vegasos lenne szerintem.

És nem hiszem, hogy rendben van, ha valaki félnótásnak hívja, gondolja élete kirakósának aprócska darabját.

Eltértem a témától.

tumblr_m0naboQh0R1qhfc59o1_500

Tehát, hogy mondjuk felkészüljek a felkészülhetetlenre, illetve, hogy felvértezzem némi előzetes infóval és tudással a jövőbeli akárkimet (hisztérikus röhögésbe fullad rövidesen ez a bejegyzés, érzem), összeszedek néhány igen földremegtető és komoly kérdést a másik felem (*felborul a szék, a blog szerzője a padlón fetrengve nyüszít*) számára. Mert ez így korrekt, ugye.

Üdv, jövőbeli Mr. Spirit Animalöm!

tumblr_manrqvj0MA1qlj6kzo1_500

Szeretnék néhány apróságról tájékoztatni téged, ha már az élet annyira huncut volt, hogy valamilyen érthetetlen oknál fogva segített nekünk, hogy egyeneseink keresztezhessék egymást.

Most már van egy közös pontunk. A biztos pontunk, ha úgy tetszik.

happy-tree-friends-o

Ez nagyon — hangsúlyozom –, iszonyatosan fontos számomra. Igen, mondhatjuk — nem, egyáltalán nem tévedés, hát viccelnék ilyennel valaha is?! –, hogy (egészen meghökkentő módon) instabil lelkivilággal vert meg a sors. Ez nem annyira átok, mint áldás! Gondolj csak bele, ha nem lennék szokatlanul mimóza, érzelmi nyomorult, kifinomult csápokkal rendelkező tragikomika, vajon meg tudnék-e fogalmazni egy ilyesfajta levelet számodra (aki valószínűleg csupán agyam ilyen-olyan szegletéből kifacsart fikció amúgy)…? Na ugye. Akkor léphetünk is tovább.

Bekattantam a fiúktól még kislányként. Ezt persze már a videóimból tudod, sőt, a naplóimra is tuti, hogy rábukkantál, megkockáztatom, hogy bele is lestél, de semmi baj, ilyen az emberi természet, majd legközelebb megtanulod, te utolsó szemétláda, hogy nem kutatunk más cuccai között.

tumblr_m3usduTP5N1rub05ko1_400

Vicceltem. 🙂

Ilyen az, mikor a PMS kerít hatalmába. Kellemetlen, de kibírható. Egy-két ciklus, meglátod, majd sima ügy lesz az együttélés. Móka és kacagás. Nem, nem tartalak igaziból olyan csúfságnak, mint amilyen szavakkal gondolatban illetlek, dehogy, nem vagyok sárkány, csak sérült, felhős.

De persze szeretek nevetni, mosolyogni.

De légyszi, ha reggeli ébredés után máris a munka az első, nem az éjszaka kiheverése egy kedves mosollyal kísérve, akkor ne csodálkozz — főleg, ha a már említett premen….na szóval, ha az a szörny uralkodik rajtam –, hogy fogkefével a kezemben elvonulok Piton professzorosan egy morcos pillantást intézve feléd.

Ja, szokd meg, hogy egy igazi Potterheaddel van dolgod.

snape_and_lily__always_by_naturallyjade3-d4nz9oh

Nincsenek őrült sztorijaim. A javát mind elmondtam már neked. Igen, az első becsiccsentésem történetét is, meg azt is, hogyan foglaltam csak úgy egy one-way ticketet Londonba. Az ashteadi magányról hagyd, hogy magamtól meséljek, ne faggass róla, csak azt éred el, hogy magamba fordulok. Köszi.

Most inkább felejtsük el az előbbieket, nem is magamról szeretnék mesélni, hiszen ismersz, legalábbis bízom benne, hogy tudod egy szusszanásomból is, hogy most éppen mi is a helyzet, de persze nem várom el, hogy gondolatolvasó legyél.

Inkább válaszolj a következő kérdéseimre, hogyha… szóval, ha éppenséggel fenntartod igényedet arra, hogy egy zavart, rapszodikus, kihívásokkal teli kapcsolatizével, katasztrófacsomaggal kötelezd el magad.

1. Hullámvasutak. Igen vagy nem? Vigyázz, sarkalatos kérdés. Ha nemleges választ adsz…

2. Kedvenc sátorozós helyed?

3. A fogkrémes kérdés: középen nyomod a tubust vagy alul?

4. Grumpy Cat vagy Nyan Cat?

tumblr_mrqrz5pu391ri87b4o1_500

tumblr_lj0wls8poh1qb9bjho1_400

5. Ha egyikünk kifundálná, mi az élet értelme, elmondanánk a másiknak? Oké, ha egy kapcsolatban vannak egymás előtt titkaink, hogy így se veszítsük el egyéniségünket, saját magunkat? Mennyi és milyen titok az elfogadható?

6. Pálinka. Igen vagy nem?

7. Mulatós zene (kérlek, ne, kérlek, ne!)?

8. Szerinted is csak robotok vagyunk, akikbe hamis emlékeket programoztak, hogy emberi lénynek gondoljuk és érezzük magunkat?

9. Kedvenc sorozat? Vigyázz, mit válaszolsz.

10. Ha egyikünk gyilkosságot követne el, fedeznénk egymást? Együtt rejtenénk el a hullát?

11. Ha a lakás már túl kupis, elköltözünk vagy felgyújtjuk az egész kócerájt?

tumblr_lq45ak7hBY1qa7v7vo1_500

12. Ha lenne egy időgéped, visszamennél az időben, hogy megöld Hitlert vagy pedig figyelmeztetnéd magad X évvel ezelőtt, hogy ne nézd tovább a Dextert, mert 2013-ban a záróepizód  csak csalódás lesz?

13. Férfiként arra használod kiváltságaidat, hogy értünk, nőkért tegyél? A  feminista célok, a mi ügyünk előremozdítására fordítod férfi privilégiumaidat?

tumblr_m3qn7qepdc1qczq24o1_5001

14. Egyikünk kihagyhatatlan ajánlatot kap egy külföldi meló képében. Távkapcsolat. Igen vagy nem?

15. 9GAG vagy Tumblr?

16. Hétvégén oké visszafeküdni az ágyba délelőtt 10 után, de még 12 óra előtt?

17. Kinevetnél valaha?

18. Munkamegosztás. Here’s the deal. Te főzöl, én elpakolok, mosogatok. Nincs kérdés.

19. Sivatagban vagyunk. Az utolsó korty víz kié? Sorsolunk? Önfeláldozunk?

20. Akkor is bírsz majd, ha csúnya, szottyadt, nyomorék, kócos, bipoláris leszek? No matter what…?

giphyijfijio

Advertisements

2 Comments

Filed under FUN.FUN.FUN.

2 responses to “ÜDV, JÖVŐBELI MR. SPIRIT ANIMAL!

  1. F.

    Jó a poszt és automatikusan válaszoltam is a kérdésekre. Magamban. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s