SZEXUÁLIS KATYVASZ


Beszéljünk csak a szexuális feszültségről! Arról, amit előbb vagy utóbb, de az életében legalább egyszer mindenki megtapasztal. Mindannyian tudjuk, milyen érzés. Cikáznak a fejünkben a kérdések (mi lenne, ha, vajon ő is ugyanazt érzi [nyilván]). Az ilyen élmények amennyire meg tudják fűszerezni egy kis pikantériával az ember lányának szürke, cupcake gyártással tarkított életét, annyira húzhatják az egyén száját keserédes mosolyra…

Tegyük fel, hogy van valaki, akivel néha napján (furcsa mód) erősen szexuális tartalmú mocskolódásba keveredtek az everyday conversationtől messze sodródva. Mit is teszel? Lecsapod a telefont? Dehogy! Élvezed! Sőt, lassan rá is kattansz! A mindennapjaid részévé válik lassan az idegen, akivel amellett, hogy remekül elfilozofálgattok az élet nagy kérdésein, huncut sztorikat osztogattok meg egymással.tumblr_mkp9mu98GO1rtu8xbo1_500Nincsenek erre a helyzetre vonatkozó konvencionális, unalmas, kötelezően betartandó szabályok. És igen, az ilyesmi eléggé fel tudja pezsdíteni egy tegyük-fel-viharsarki leányzó életét (de nem rólam van szó – ez csupán egy rémesen kidolgozott példa volt).

Flörtök, csábítás, egy-egy kósza masni, játék – mindebben nincs semmi rossz, apró szikrák csupán, semmi több. Persze azért néha kellemes abba belegondolni, hogy tovább is lehetne lépni az előbb említett kacérságokon.
Veszélyesen addiktív szórakozási lehetőséget választ magának az, aki kétértelmű (vagy annál sokkal direktebb) megjegyzésekkel próbálja színesíteni az életét; egy idő után már kevés is lesz minden, ilyen az emberi természet.

Többet és többet akarunk, le nem állnánk, akkor sem, ha tudjuk nagyon jól, hogy a hasonló játszadozások vége gyakran sírás. Ott lesz a „mi lett volna, ha”, még akkor is, ha nem történt/történik soha semmi konkrét, csak húzás. Ott fog figyelni a sarkon az érzés, amitől az csak a falat kaparjuk, mert olyan sokat és még többet szeretnénk, arról nem is beszélve, hogy sosem akarjuk, hogy vége legyen, mert abban a helyzetben és időszakban pont helyén van minden (nem tökéletes semmi, de attól még lehet igen élvezetes egy ilyen szitu, valljuk be).

Amint eltűnik azonban az izgalom, benne van a pakliban, hogy el is száll a feszültség, amitől az egész vérmennyiségünk hormonoktól volt zavaros, fejünk totál káosz, az életünk pedig meglepően dinamikus. A jelenség csak ideig-óráig tart, gyorsabban bomlanak a szálak, mint ahogyan azt szeretnénk. Időtállót nem alkot a szexuális feszültség, vonzalom, csupán olyan kellemes-rá-visszagondolni élményeket.Korábbi (zavarodott) énünket nem is a szégyen, hanem inkább a csalódottság aurája öleli lassan körül…

Egy kapcsolat (az egészséges felnőtteké) nem kizárólag a szexuális feszültségen alapszik. Fontos pillér, de meglététől még ugyanúgy borulhat az egész építmény, mint nemlététől. Intellektuálisan, szellemileg kihívónak lenni pont annyira fontos, mint szexuálisan annak lenni – és fordítva.
WHAT THE ACTUAL FUCK… Este fél 7-es agymenésemet olvashattátok.

Advertisements

Leave a comment

Filed under FUN.FUN.FUN., RÓLUNK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s