KATASZTRÓFASOROZAT VLOG(?)


Az első videóm.

Az egész bénázásom tetőpontjának tekinthető az a bizonyos satnya integetés. A szándék a lényeg, na!:)

Advertisements

12 Comments

Filed under GYORSJELENTÉS

12 responses to “KATASZTRÓFASOROZAT VLOG(?)

 1. doragon

  Szerintem nem annyira satnya az integetés, inkább azt mondanám: természeres. 🙂 Egyébként első videónak remek! Mert amikor anno megláttam az első rólam készült felvételt, egyenesen a Neptunuszra kívántam magam. 🙂

 2. J.

  Nem vagy egy csinibaba Reni, sem egy szexbomba, csinos viszont igen. Sztem a lassan érő típusú vagy (“neoténikus”, ahogy mondják pedáns körökben): 30-35 éves korban leszel a csúcsón ami a “nőiességet” illeti (amikor már a szabványos csinibaba bája kiszáradt). Olvastam ma valamit ami talán érdekelne: http://henrymakow.com/2013/06/Is-This-a-Bad-TIME-to-be-Young.html …ennek az antitézise sem rossz (ha bár sztem nincs igazán ellenttmondás a kettő közt): http://thoughtcatalog.com/2013/heres-a-different-take-on-the-time-magazine-cover-about-millenials/

  • Eddig is tisztában voltam az “adottságaimmal”, nem is imádom magam (szerintem ez jól lejött az írásaimból is), viszont meg kell mondjam, a hozzászólásod eléggé rosszul érintett. Furán jött ki a dolog.
   Amúgy meg, lehet, hogy nem vagyok tökéletes (az csupán illúzió…unalmas), nincsenek tökéletes fogaim, nem vagyok tipikus “szépség”, nincs hibátlan alakom, de nem is szeretnék a tökéletlenségeimen változtatni semmit, mert az már nem én lennék. Csak én szeretnék lenni. Olyan ember, aki nem akar másoknak megfelelni, változtatni a saját kis adottságain, hogy mindenki elfogadja.

 3. J.

  Talán azért “érintett rosszul” a kommentem, mert nem azt mondom, amit szeretnél hallani. Egyébként, a narcisszizmus csak extrém esetben “önimádat”; a legtöbbször inkább arról szól, hogy túlzottan foglalkozunk önmagunkkal, aminek persze többféle oka is lehet, de ami tényleg már egy fajta járvány a fiatal felnőttek köreiben (a kamaszoknál ez teljesen “normális”). Talán ez a komment is “rosszul érint”… ok, ez volt az utolsó.

  • Nem is vártam semmilyen hozzászólást, ajnározást pedig pláne nem. Nem szeretem magam (dolgozom rajta), de van öniróniám. Észrevettem a “dicséretet” is, viszont el kell mondjam, hogy alapból nem szeretem az ilyen külsőségekre figyelést, meg hozzászólásokat, megjegyzéseket (a pozitívakkal sem tudok mit kezdeni), mert nem, nem hiányzik nekem, hogy más is kiemelje azokat a dolgokat, amikkel én magam is elég jól tisztában vagyok.

 4. Szerintem cuki volt, na! Enyhén izgulékony, de bájos. És HAJRÁÁÁ 🙂

 5. Joachim Murat

  Only one more for the road baby!
  Így szörföznek az orosz feministák: http://www.tdg.ch/front/buzz/Elles-surfent-en-robe-et-talons-aiguille/story/17931773 …Hajrá csajok!

 6. Árpád

  Szuperaranyos, nah! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s