FICSÚROK ÉS PICSUSZOK


Naiv lélekre vall az az idealisztikus elképzelés, hogy 2013-tól a média “elfelejt” bennünket mindenféle agysejt pusztító borzadalommal bombázni.

Mert igen, ismét elkezdődik az értelem elleni nem túl hosszadalmas, dicső hadjárat, mellyel évente (van, hogy többször is) az eszünket és az értékekért dobogó szívünket mocskolja a TV, a híradás, a net meg ég tudja, mi.

Szombat esti láz (nálam a szó szoros értelmében láz – agyhalál), Való Világ (milyen találó: buta emberek buta élete), Big Brother (Orwell szörnyülködne), Voice (az év sokadik hangja), Csillag Születik (mint mindig, most is), X Factor (mert kódolva van minden második magyarban a pacsirtaság), s a legújabb üdvöske: az Éjjel-Nappal Budapest (továbbiakban simán ÉNBP)!

Hogy melyik csatorna indítja, azt nem írnám le, mert igazából (MINDENKI TUDJA) nem vagyok tisztában a jogi mindenséggel, végén még értem jönne a fekete autó, meg valami titkos, földalatti szervezet, hogy eltakarítsanak innen a gép elől engem (teljesen értelmetlen húzás lenne, mert csak egy átlagos, Minnie-pizsamás lány vagyok valahonnan délkeletről, egy Tardisos bögréből teát szürcsölő kupac reményhalmaz és szociális interakcióra való képtelenség).

Mindegy, azért elmondom, mit gondolok erről a készülő ocsmányságról. A saját szavaimmal.

Lényeg a lényeg, indul ez a sorozatképződmény, amit nagy valószínűséggel óriási siker övez majd…

Az ovuláló picsarengetegről, óriási szteroidépítményről és agytrösztökről nem is beszélve: a Homo sapiens sapiens megnevezésre abszolút méltatlan tömeg a célcsoport tulajdonképp (Ki vagy az ÉNBP-ből? – már látom is az alkalmazást). Tudjátok mit? Okosak a készítők! Tisztában vannak vele, hogy van igény az ilyen szennyre!

tumblr_m34cqvBKX91r3j70mo1_500

Nem divat az értelem és a tudás, sőt, nem is kifizetődő. Minél inkább retardált vagy, annál nagyobb lehetőségeid vannak ma Magyarországon — de ez a világ többi részére is igaz lehet természetesen.

Ettől független gondolkodjunk most csak magyar földben, ne rugaszkodjunk el az egykori vasfüggönyön túlra, mert most nem a misztikus csodavilágról, a Nyugatról beszélünk, hanem hazánkról, aki előszeretettel üldöz el bennünket… BTW. Hoppá, ismét máshol jár az eszem. Elnézést.

Vissza a valóságshow-k undorító, röhejes intézményére…

Az ÉNBP alapkoncepciója, hogy valamennyi csajt és pasit összeeresztenek, hogy együtt egy csillogó, menő lakásban (olyanban, amire amúgy kinek lenne pénze, nekem biztos nem – az üres pénztárcám visszafogottan nyögdécsel a háttérben, miközben ezeket a sorokat írom) élhessék dolgos életüket.

Szóval igen, pár metroszexuális ficsúr és nekik pucsító némber egy belvárosi kérón osztozik szemünk láttára, ahol ők majd (mechanikusan) csinálják a fesztivált a kiéhezett, átlagos, buta magyar néző perverz örömére.

A nagyon fondorlatos pénzhajhászok — pontosabban a csatorna producerei — kifőzték, hogy ők bizony csak az sztori vázát adják meg, illetve, hogy egy adott részben honnan indul a sztori, s hogyan végződnek majd a történések, viszont a kezdő- és végpont közti részt a laikus, semmihez sem értő, a színművészetet lealázó, megcsúfító gárda fogja kiagyalni.

Lényeg, hogy meglegyen az epizódonkénti hajtépés a csajok között, aztán buli, piaörvény, részeg kiabálások, botrányok, töménytelen mennyiségű szex, 72 órás tabi, viszálykodás, szemkikaparás, kanapén való henyélés, mély beszélgetések és magvas gondolatok, melyeket majd tizenéves ribancjelöltek dobálóznak a hétköznapokban és az online világban.

Új példaképek születnek, a diszkók ismét vendégsztárokkal gazdagodnak, a Fókuszban lesz megint téma, mellműtéteknek lehetünk tanúi, az újságok címlapján régi pornók mágikus módon előkerüléséről olvashatunk. „Elzüllések”, pszichoterápia, verekedés… minden lesz itt, mi szem-szájnak ingere… MEGINT.

Isten óvja lelkünket!

Most pedig elmormolok tíz Miatyánkot.

Advertisements

5 Comments

Filed under KITÁLAL, TÁRSADALOM

5 responses to “FICSÚROK ÉS PICSUSZOK

  1. Fellélegeztem! Én azt hittem, hogy velem van baj és talán “éltesebb” koromnál fogva nem bírom elviselni azt sok szart, amit manapság “valóságshow” elnevezéssel próbálnak meg lenyomni a torkunkon. Úgy gondoltam, hogy ezeket a műsorokat azért készítik, mert feltétel nélkül zabálja őket az ifjúság… hát ezek szerint mégsem, hála érte az összes mennybéli szenteknek!

    • Ó, hidd el, rengetegen vannak még, akik egy-egy újabb valóságshow hallatán hajukat tépik az idegbajtól! 😉 SZERENCSÉRE!

  2. Tami9

    Köszönöm, hogy nem vagyok egyedül. Egy részt sem láttam, de már a bemutatójától felháborodtam! Tényleg erre kell tanítani a mai fiatalságot? Ezt az éteformát kell követendő példaként sugallni?!!! Mindenesetre az ilyen műsorok figyelmeztetnek engem arra, hogy tudatosan és fokozottan az ilyen viselkedés és életforma “ellen” neveljem a gyerekeim.

  3. Alapvetően a médiában az események 90% szenny és polgárpukkasztás, 9% agymosás a 90%-on felül, 1% érdekesség vagy legalább is valami más… nekem az nem tetszik, hogy kimegyek az utcára és a valóságshow szint játszódik le. Ezért nem járok szórakozóhelyekre, mert úgy üvölt a zene, hogy nem tudunk beszélgetni, olyan zene megy amire nem lehet táncolni és megy a valóságshow: jól berúgnak a bugyinélküli, miniszoknyás csajszik, akik úgy ki vannak sminkelve, hogy megijed a pasi tőle anélkül, kúrválkodás (már bocsi) , és a ficsúrok akiket bottal nem piszkálnék próbál megszerezni egyéjszakásnak, vagy élvezkedik az ál leszbi shown amit két csaj nyom, hogy rájuk figyeljenek. Ezen felül még a mónika show szintet szoktam látni a hétköznapokban amitől a falramászok. Szóval a média már rég elérte amit akart, a fiatalok jó nagy része ezt gondolja normálisnak. Nem tudnak sem olvasni, sem pedig írni. Nem tudják mi az a könyv, mi az a kúltúráltság, szexelnek úgy, hogy nem tudják mi a neve annak akivel csinálják, szexuális kúltúráról már ne is beszéljünk. Alig találok olyan embert aki így vélekedne, mint én és mikor elmondom a véleményemet, még rám mondják, hogy nem vagyok normális… 🙂 Én meg csak mosolygok ezen már, mert tudom ők a nem normálisak. Buták, gondolkodás nélkül tesznek olyanokat amikkel megalázzák magukat és fertőzéseket szednek össze. A csajok szája sír miért nem kell a pasinak! (én sem jönnék össze egy szajhával, ha férfi lennék), A pasiknak azért sír a szájuk mert minden csaj csak a pénzre hajt, de mihelyst van nője és egy kicsit normálisabb a szajha fajtánál, kiderül éretlen idióta, aki magán kívül nem szeret senki mst, eszetlen és csodát vár. Az idiótáknak meg pénz szépség kell, hogy ki lehessen bírni szerintem. Utálom, hogy sétálok az utcán és idióta ficsúrok zaklatnak. Azt hiszik prosti vagyok, pedig nem öltözködöm úgy és nem is viselkedek úgy. Csak ehhez szoktak. Sajnos a média szerintem leginkább a párkapcsolatok és az emberi személyiséget rontja a leginkább. Mert legyünk buták, szépek és gazdagok, feküdjünk le mindenkivel aki úgy néz ránk. Sehol nincs természetes szépség, udvarlás és komoly gondolkodás. pontosabban mindenhol van csak nagyon-nagyon-nagyon ritka!!! Húúú ez sokra sikeredett, elnézést. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s