A TERÁPIÁK TERÁPIÁJA


… olyan „tevékenységről” szeretnék írni, amit minden bizonnyal sokan próbáltatok már. Főleg egy nehéz nap után…

Azt hadd mondjam el, hogy szerény személyem nagyon sírós tud lenni, ha olyanja van. Ez itt nem azt jelenti, hogy hamisíthatatlan hisztérialélek lennék, amolyan nebáncsvirág, dehogy. Főleg PMS idején (ebbe – mondjuk — a pasi olvasók nem hiszem, hogy olyan nagyon bele tudják élni magukat) vagyok picsogós.

Elég egy jól irányzott Grace klinika rész, amiben Shonda Rhimes felrobbantja a szereplők 90%-át, esetleg egy könnyfakasztó The Walking Dead epizód, mikor a kedvenceim nagy részének különböző testrészei a járkálók (de idétlenül hangzik magyarul) szájából lógnak ki.

A híres-neves Sherlock (BBC) c. csodasorozat egy bizonyos epizódjáról (The Reichenbach Fall) inkább nem is beszélnék: megtekintése után azon nyomban tragika módba kapcsolok, hogy a hónap nap további részében a sarokban gubbaszthassak.

tumblr_m9k3p1a6y11qac2a8

Ilyenkor szeretek pizzát majszolni. Extra szósszal. Aztán töménytelen mennyiségű csokit szétkenni az egész fejemen. És sokáig fetrengeni. Szenvedősen. Begubózni, mint egy pocok. Gyerekek, itt csak a sorozatokról esett szó. Gondoljatok csak bele…

Az igazi falrengető zokogást azonban a pancsi time-ra szoktam tartogatni. Szinte perverz izgalommal készülődöm egy érzelmekkel, feszültséggel vagy szokatlan örömmel teli nap után az esti pancsolásra, hogy ott aztán elmossam a napom. Szó szerint. Meggyőződésem, hogy a legsikeresebb feszültséget, maró stresszt levezető akciók ideális helyszíne lehet a fürdőszobánk. Fenomenális, milyen eredményt érhetünk el, ha tényleg megadjuk a módját az egész nap tervezett sírásunknak. Hadd visszhangozzon a helyiség (ez akkor előnyös főleg, ha odavagy a színpadias jelenetekért)!

tumblr_m2hzm5ct7Z1r8rjzno1_500

Tippek a tökéletes sírás-terápiára:

1. Tartsd bent egész nap

Ha igazán ki szeretnéd adni a… ő, ha szeretnéd kiadni magadból azt a sok stresszt, hagyd meg estére a könnyeid. Minél több marad a pancsi time-ra, annál jobb. Annál jobban fogsz este az univerzum legmenőbb tragikájára hasonlítani (rám!!!).

tumblr_ltiblgLoyZ1r2d0alo1_250

2. Várd ki a sorod

Tapasztalat alapján mondom, legjobb, ha megvárod, hogy az egész család végezzen a zuhannyal, fürdéssel, fogmosással, arcpakolás lemosásával, csak azért, hogy majd mikor a te időd jön el végre valahára, ne kelljen őrült iramban siettetned azt, amit… épp tenni szeretnél (a zokogás maratonra gondolok itt!!!). Nincs rosszabb annál, mint mikor te épp a borzalmasan zöld arcmaszkoddal a fejeden bömbölsz, hirtelen meghallod a tesód türelmetlen dörömbölését az ajtón, hogy húzzál már kifele a fürdőszobából egyszer és mindenkorra.

3. Plusz dolgok

Hibátlan zuhi lesz az esti, ha mindent bevetsz, amid csak van: gumikacsa, legjobb sminklemosó, a legfinomabb illatú tusfürdő, fürödj luxusban! Így könnyebb lesz elengedned magad, s megkönnyíted a következő lépést is.

4. Nevess

Egy ilyen szemdagasztó akció után legjobb, ha megnézed ezt a videót:

Advertisements

Leave a comment

Filed under FUN.FUN.FUN.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s