RANDOM DOLGOK


… a nap vége pedig a fekete dobozka (tv, persze) előtt ért, szétfolyt állapotomban; annyira volt csak energiám, hogy két szolid nyálcsorgatás közepette elhaló hangon követelőzzem még több Szilágyi Áronért. Ennyit az ügyesen titkolt csaj-mivoltomról. Ó, de nincs férfi, aki meghódítaná sárkányhúrokkal összegubancolt kőszívem kis kamrácskáit és pitvarait, nincs lény, aki vállalkozna e veszélyes feladatra (érthető okokból?). Mélyről jövő, keserves sóhaj.

megjegyzés: ezt nem fogom posztolni, annyi az intim részlet, hogy szinte megfulladok az én óperenciás tengerében.

megjegyzés 2.: de, azt hiszem, mégis közzéteszek mindent, cenzúra nélkül, pofonként. Csattanjon.

.

.

.

Bár lenne valami más téma, valami olyan, amelynek megfogalmazásával bizonyíthatnám az igen tisztelt publikum előtt, hogy tudom, mi a szövegkohézió.

Hogy

is

kezd-

jem?

Az elején, szellemeskednétek ti, így belevágok, mert nincs sok időm. Sok az olvasnivaló, én pedig üres szövegek pötyögésével múlatom az időt.

Á, igen, könyvek: gondolom, hallottatok A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) c. “mesterműről” – ugyan kritikus nem vagyok, sőt, nem is áll szándékomban ilyesfajta babérokra törni(!), de meg kell mondjam, egy ismerős (aki történetesen lány) unszolására bele-beleolvastam az előbb említett híres-neves könyvbe; Mint kiderült, nem kellett volna ezt tennem, de nagyon nem, mert tipikusan olyan “írásról” van szó, amit a nagy média beharangoz, hogy mekkora bestseller, majd a végén pedig kiderül, hogy a sztorinak (semmitmondó) és az írónő tehetségének (ami egyébként egyszerűen nemlétező) nagyobb a füstje, mint a lángja… Három szóban: olcsó, gagyi, röhejes. Minden ikeás (bedugom-kiveszem-élvezz el) szexjelenet előjátékaként, durr bele bummjában, utójátékában a falhoz akarom vágni az egészet. De nem teszem, mert nem szeretném tönkretenni a laptopom, nem, nem ér annyit.

Amúgy olvasok én mást is, értékeset-értelmeset, ma például a csupa-mosoly-csupa-sárm Sherlock Holmesszal szándékozom ágyba bújni – mindenki nagy örömére, igen!

Ennyit mára; ígérem, legközelebb bőbeszédűbb leszek, legalábbis dolgozom az ügyön.

Holnapra összeröffentek egy jó kis viccelődős posztot. Annyit elárulok, hogy

🙂

Advertisements

Leave a comment

Filed under FUN.FUN.FUN., GYORSJELENTÉS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s